Published On: Cum, Mar 3rd, 2017

Vladislav Ardzınba’yı Özlem ve Minnetle Anıyoruz…

Share This
Tags

Tarih   : Mart 2017
Sayı     : 2017-001
Konu   : Anma

BİZİM VLADİSLAV

Yüksek bir özgüvene, yüksek bir etkileme ve baskın olma yeteneğine, kendi inandıklarının doğru olduğuna güçlü bir şekilde ikna etme, büyük değişimleri meydana getirme ve halkımızı peşinden yürütme özellikleriyle bir kez daha Vladislav’ı anıyoruz.

Putlaştırmadan, anlayarak ve yolunu takip ederek anıyoruz. Bu özellikleri taşıyan liderlerin karizmasından doğan otoriteye elbette Vladislav’da sahipti ancak  doğası gereği halkımız tarih boyu tüm liderlerinden beklediğini ondan da bekledi: halkın lidere bağlılığından daha ziyade, liderin halkına olan bağlılığı Vladislav’la bizler arasındaki ilişkinin esası oldu. Ve Vladislav halkına bağlılığını ömrünü adayarak gösterdi. Onun karakteristik özellikleri olan özgüven ve güçlü inançlar; heyecanlandırıcı vizyonunun halkımız tarafından benimsenmesine ve onun kararlarına güven duymamıza neden olmuştur. Bu karakteristik özelliklere sahip olmasaydı belki bir yönetici olurdu ama insanları etkilemeyi başaran bir lider olamazdı. Gücünü halkından değil sadece yasalardan alan, meşruluğunu kişisel özelliklerinden ve rasyonel kararlardan değil sadece bir makama sahip olmakla kazanan, halkına heyecanlandırıcı bir vizyon sunduğu için değil sadece siyasetin kendine özgü iş yapma biçimiyle makam sahibi olanlar yönetici olur; gücünü halkından alan, kişisel özellikleri, rasyonel kararları, heyecanlandırıcı bir vizyonu olanlar ise Vladislav olur. Halkımızın karakteristiğinde olan özgüven Vladislav için ‘Bir daha öylesi gelmez.’ dememizi engeller.

Biliyoruz ki birçok gencimiz birer Vladislav olmaya adaydır.

İyi bir bilim adamı olan, devlet başkanı ve büyük bir lider ama hepsinden ve her şeyden önce APSUA olan BİZİM VLADİSLAV,

Özlem ve gururla,

MÜTEŞEKKİRİZ

Saygılarımızla.
Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi
Adına Başkan
Erdeşan Kobaş BGANBA

İstanbul – TÜRKİYE

Gürcistan İşgal Saldırısı

Videos