Published On: Pts, Haz 4th, 2018

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad’a teşekkür mektubu

Share This
Tags

Tarih : 04.06.2018
Sayı : 2018-002
Konu : Teşekkür

Ekselansları
Beşşar ESAD
Suriye Arap Cumhuriyeti
Devlet Başkanı
ŞAM-SURİYE

Tarihin doğru yerinde olan taraflar olarak Suriye Arap Cumhuriyeti’nin Abhazya Cumhuriyet’ini tanımış olmasından duyduğumuz mutluluğu ifade etmek isteriz.

Hiçbir zaman, hiç kimsenin toprağına saldırmamış barışçı bir halk olarak dünyadaki tüm ülkeler ve halklarla dostane ilişkiler kurmayı arzulamakla birlikte diasporalarımızın olduğu ülkeler bizim için çok daha fazla önem arz etmektedir. Bu açıdan, kararınız Abhazya ve Güney Osetya Cumhuriyetleri’ni tanımanız kadar diasporalarımızın vatandaşı olduğu ülkelerde ne kadar önemsendiği ve saygı gördüğünün bir ölçütü olması bakımından da önemlidir.

Zorlu süreçlerden geçen ülkelerimizin dayanışmasını ve iş birliğini değerli buluyor, tarihin doğru tarafındaki duruşunuza takdirlerimizi belirtiyoruz.

Saygılarımızla.
Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi
Adına Başkan
Erdeşan Kobaş BGANBA

İstanbul – TÜRKİYE

 

Date: 2018, June 4th
Issue: 2018-004
Hide original message
Subject: Acknowledgement

 

H.E. Bashar al-Assad,
President of Syrian Arabic Republic

Damascus-Syrian

We would like to express our deep gratitude for the official recognition of the Republic of Abkhazia by the Syrian Republic.

As a peaceful nation that has never attacked other nations’ land; it has always been our aspiration to build friendly relations with all the people and the states, but especially the countries that our Diaspora reside. Therefore, we appreciate your decision even more, as it is an indication of the importance and respect the people of Abkhazia and South Ossetia receive in your esteemed country.

Please accept our highest esteem for the cooperation and solidarity of our nations at these difficult times we are all getting through and for your stance at the righteous side of the history.

Yours Sincerely,

On Behalf Of Caucasian-Abkhazian Solidarity Committee

Erdeşan Kobaş BGANBA, President

İstanbul – Türkiye

Gürcistan İşgal Saldırısı

Videos