Published On: Per, Haz 5th, 2014

Kültür Gecemizi başarıyla gerçekleştirdik…

Share This
Tags

gecee

Tarih               : 01 Haziran 2014
Sayı                  : 2014–193
Kütük No       : 81-02-168
Konu               : Teşekkür

DÜZCE ABHAZ KÜLTÜR DERNEĞİMİZİN
KÜLTÜR GECESİNİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

Birçok kültürü barındıran Türkiye’de ne yazık ki bu kültürler hemen hemen kaybolma noktasındadır. Türkiye’deki biz Abhazlar da, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla kültürümüzün kaybolmaması-yaşatılması için çaba sarf etmekteyiz.

Düzce Abhaz Kültür Derneği de kendi bölgesinde Abhaz kültürünü-dilini yaşatma çabasındadır. Abhaz kültürünün kaybolmaması-yaşatılması için yapmış olduğumuz çalışmaları sergilemek, halkımızla paylaşmak için Dernek Geceleri düzenlemekteyiz.

Bu yılki dernek gecemizi, derneğimizin 22. Kuruluş yıldönümünde derneğimizin “AURAASHA” Kafkas Halk Dansları Topluluğu’nun dans gösterisive Abhazya Cumhuriyeti Devlet Sanatçılarının da sahne aldığı MUHTEŞEM GECEMİZİ 30 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Pelemir Otelde Gerçekleştirdik.

Derneğimizin 22. Yıldönümünde, derneğimizi kuran ve bugünlere taşıyan büyüklerimize, üyelerimize, değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyor, hayatta olmayanları da saygıyla anıyoruz.

Bu gecemizde her zaman ki gibi bizlere desteklerini esirgemeyen İş Adamlarımıza, üyelerimize, değerli dostlarımıza ve gecemize katılan herkese çok teşekkür eder, saygılar sunarız.

Saygılarımızla

Düzce Abhaz Kültür Derneği
Yönetim Kurulu Adına Başkan
İlhan KIYMET

Fotoğraflar için tıklayınız…

http://www.duzceabhaz.org/wp/?p=1246

Gürcistan İşgal Saldırısı

Videos