Published On: Sal, Haz 24th, 2014

“Kültür Günleri Tanıtım Organizasyonunun” geçen hafta sonu 22 Haziran 2014 Pazar günü Düzce Abhaz Kültür Derneğimiz konuk olmuştur

Share This
Tags

Tarih               : 24 Haziran 2014
Sayı                  : 2014–206
Kütük No       : 81-02-168
Konu               : Kültür Günü

KÜLTÜR GÜNLERİ
TANITIM ORGANİZASYONU’NU
BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

Düzce Belediyesinin öncülüğünde, Düzce’de faaliyet gösteren derneklerin kendi kültürlerini tanıtmak için yapılan “Kültür Günleri Tanıtım Organizasyonunun” geçen hafta sonu 22 Haziran 2014 Pazar günü Düzce Abhaz Kültür Derneğimiz konuk olmuştur.

Düzce Belediyesinin önünde yapılan Kültür Günleri Tanıtım programı; Abhazların tarihini ve kültürünü belirten çeşitli neşriyatlarla birlikte Abhaz milli kıyafetler sergilendi.

Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Selahattin SERT Beyin açılış konuşmasıyla program başlatıldı.

Kültür Günlerine katılan konuklaraAbhaz milli yemekleri ikram edildi ve tanıtıldı.

Ayrıca, kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan halk danslarımızdan örnekleri, derneğimizin ARUAAŞHA ABHAZ HALK DANSLARI TOPLULUĞUmuhteşem dans gösterileri sergileyerek program bitirildi.

Kendi kültürümüzü Düzce Halkına tanıtım fırsatı yaratan Düzce Belediye Başkanımız Sn. Mehmet KELEŞ ve Yardımcıları Sn. Ali GÜNEY ve Sn. Selahattin SERT, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Sn. Seçil ACARHanıma çok teşekkür ederiz.

Ayrıca, her etkinliğimizde katkılarını esirgemeyen üye ve dostlarımıza, konuk olan Değerli Düzce Halkına teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Saygılarımızla
Düzce Abhaz Kültür Derneği
Yönetim Kurulu Adına Başkan
İlhan KIYMET

Gürcistan İşgal Saldırısı

Videos