Published On: Cts, Nis 19th, 2014

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’ndan Venezuela’ya mesaj

Share This
Tags

mfaapsny

19.04.2014

Abhazya Dışişleri Bakanlığı Bağımsızlık Deklarasyonu’nun kabulu vesilesiyle bir tebrik mesajı gönderdi

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Bağımsızlık Deklarasyonu’nun kabulu sebebiyle Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığına tebrik mesajı gönderdi.

Mesajda şunlar yer aldı:

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’na saygılarını sunar ve Bağımsızlık Deklarasyonu’nun kabulu vesilesiyle en içten tebriklerini iletmekten onur duyar.

Devletinizin gelişmesinde yeni bir dönemin başlangıcını simgeleyen bu önemli tarih, Venezuela halkının saygın yaşamında özgürlük ve bağımsız devlet olma arzusunu pekiştirmiştir. Bolivarcı Vezuela Cumhuriyeti istikrarlı bir şekilde politik ve sosyo-ekonomik gelişim yolunda ilerlemektedir ve bölgesel güvenlik ve ekonomik bütünleşmenin güçlendirilmesine büyük ölçüde katkıda bulunmaktadır.

Stratejik ortaklık ve halklarımızın menfaatlerine tamamen parallel olan dostluğumuzun kalıcı bir biçimde güçlenmeye devam edeceğine eminiz. Bu vesile ile Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’na en yüksek ehemmiyetli güvencesini yeniler ve Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti halkına barış, mutluluk ve refah diler.

Gürcistan İşgal Saldırısı

Videos